EUROFOR

Experienta

EUROFOR SRL a fost înfiinţată în anul 1990, ca parte juridică independentă. În prezent, compania este condusa de o echipa cu experienta de peste 31 de ani in domeiu.

Încă de la începutul activității societatea a fost preocupată de satisfacerea clienților. Din acest motiv, datorită investițiilor făcute în utilaje şi aparatură specializată, putem să oferim o gamă de servicii și lucrări complexe și elaborate.

Activitatea de cercetare si studii geologice, hidrogeologice si hidrotehnice prin foraje mecanice reprezinta peste 90% din categoriile de lucrari desfasurate în prezent.

LUCRARI DE FORAJ EXECUTATE CU CEL MAI INALT PROFESIONALISM! Experienta de peste 31 de ani in realizare de foraje si lucrari miniere.

Servicii

Servicii oferite

Eurofor executa lucrări geologice de suprafaţă şi în subteran, foraje geotehnice pentru identificarea structurii solului şi a resurselor minerale.

Categoriile de roci în care executăm lucrări sunt foarte variate, cu durităţi diferite şi grade de consolidare variabile:

diorite, andezite, bazalte,  granite, marmure, calcare, sisturi cristaline, complexe detritice, gresii, marne, argile, nisipuri, pietrisuri, bolovanisuri, alte tipuri de roci.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.